woensdag 6 mei 2015

WorkshopTijd!

Aanstaande zaterdag ben ik weer de hele dag te vinden bij HIPraven en kan jij aanschuiven bij twee workshops!

In de ochtend is er een workshop Paper Art.
In deze workshop gaan we aan de slag met papier, potlood en mesjes. Ik leer je een leuke techniek waarmee je een mooie afbeelding uit één stuk papier kan halen.

Nog nooit iets met paper art gedaan en nieuwsgierig? Je bent van harte welkom! Na wat rek- en strekoefeningen gaan we op zoek naar al het moois dat verborgen ligt, wat ook te vinden is als je net begint.

Heb je al eerdere ervaringen met paper art? Ook dan kan je gezellig aanschuiven. Er zijn altijd weer nieuwe mooie dingen te ontdekken :)

Voor €17,50,- schuif je aan, inclusief materiaal, thee/koffie en wat lekkers. We beginnen om half 11, en eindigen om half 1 bij HIPraven, Amsterdamsestraatweg 217-219 in Utrecht.

~


's Middags is het tijd voor een zeefdrukworkshop.

Tijdens de workshop zeefdrukken leer je een zeefdruk-techniek die je thuis aan de keukentafel ook kan doen. (Daar houden we van :) ) Je ontwerpt tijdens deze workshop twee patronen die je gaat drukken op een tote bag.
Welk patroon? Dat is aan jou.

Je gaat naar huis met een zeefraampje, twee patronen en een eigen gedrukte tote bag, of een kussenhoes (leuk voor op de bank!).

We starten om half 2 en zijn bezig tot ongeveer half 5.

Voor €35,- schuif je aan. Dit is inclusief materiaal, thee/koffie en wat lekkers.

Zin om mee te doen? Stuur een naar papieravonturen@gmail.com. Dan zet ik je op de lijst :)

Heb je vragen? Laat een berichtje achter, of stuur ook een mailtje :)

Graag tot zaterdag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten