Over mij


Hoi daar! Leuk dat je wat meer over mij wilt weten :) 

Al sinds ik lief, klein en schattig was (haha, dream on), vind ik het heerlijk om te tekenen, schilderen en dingen te bedenken. En ik word helemaal blij van het delen van deze passie. Zo is in september 2013 Papier Avonturen ontstaan (leuk!). Onder Papier Avonturen geef ik verschillende workshops, maak ik kaarten (op maat en voor zomaar) en hand gemaakte cadeautjes.

Naast toffe tekeningen maken en creatieve workshops geven, geef ik trainingen aan jongeren en volwassenen (over van alles), begeleid ik vakanties voor licht verstandelijk gehandicapt volwassenen en ik hou ik van taart, thee, en lekker eten (zowel het maken als het op eten ervan ;)

Ik ben dol op Tony Chocolonely (zeezout&karamel is mijn favoriet), hou ik van de geur van vers gemaaid gras, een regenbui in de zomer en nieuwe potloden (als ze niet lekker ruiken, gaan ze niet mee naar huis ;) ) en vind ik de zelfde kleur sokken bij elkaar saai (en te veel moeite bij het uitzoeken van de was ;) ). Op mijn meest gebruikte materialen-lijstje staan papier, gouache, (aquarel)potloden, ecoline, fineliner en Oost Indische inkt.

Wil je meer weten over workshopmogelijkhedenworkshopdata , of andere producten van Papier Avonturen? Klik dan op de woorden, dan kom je vanzelf bij de juiste pagina terecht (hoera!). Kan je iets niet vinden, of wil je wat anders weten? Stuur dan een mailtje (papieravonturen@gmail.com), dan stuur ik je zo snel mogelijk een antwoord terug :)

Oja! Voor de Liebster Award beantwoorde ik ook verschillende vragen, je leest het hier :)

Fijne dag!
Lotte
Lief hé?
Geen opmerkingen:

Een reactie posten