Workshops


Hier vind je een overzicht van de workshops die Papier Avonturen aanbiedt. Ook ideaal voor een feestje :)
Er zijn zoveel redenen om een feestje te vieren, en ik vier graag van alles met je mee. Van verjaardagen tot vrijgezellenfeestjes. Of juist gezellig met een groep vrienden, het kan allemaal! Voor (bijna) elke leeftijd heb ik een passende workshop. Hier een greep uit de mogelijkheden.

Wil je meer details, of een prijsopgave? Stuur dan een mailtje naar papieravonturen@gmail.com.


Kijk hier voor de actuele workshop data.Zeefdrukken
Zo leuk: zelf printjes maken op textiel! En dat is wat we in deze workshop gaan leren: zeefdrukken wat je ook fijn thuis kan doen zonder ingewikkelde belichtingstechnieken. Jee!
Tijdens deze workshop ontwerp je zelf een patroon, dat bestaat uit 2 delen. Deze ga je drukken op een katoenen tas. 

Deze workshop duurt 3 uur. 

Je gaat naar huis met een zeefraampje, twee patronen en je eigen gedrukte tas. Stempelen

Nog meer patronen! Jippie!
Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met een techniek waarmee je gemakkelijk een patroon vaker kan herhalen, zonder ingewikkeld gedoe. Jee! Ook leuk wanneer je niet kan tekenen. 

In deze workshop ga je zelf een patroon ontwerpen wat je gaat drukken op een katoenen tas. Klinkt als de zeefdrukworkshop? Bijna wel inderdaad. Toch is deze techniek anders. Je kan met deze techniek dichter op elkaar patronen maken en met kleinere details werken. 
Deze workshop duurt 3 uur. 

Je gaat naar huis met een eigen gemaakte stempel en je eigen gedrukte tas. 
Paper Art
Altijd al nieuwsgierig geweest hoe je van papier mooie kunstwerken kan maken? En nieuwsgierig of knipkunst/papercuttingart iets is wat je kan? Dat ga je ontdekken tijdens deze workshop. Ook leuk als je vindt dat je niet kan tekenen.
Tijdens deze workshop leer je een techniek om uit 1 stuk papier een hele afbeelding te halen.
Deze workshop duurt 2 uur. 

Je gaat naar huis met twee afbeeldingen die je zelf gemaakt hebt.


Handlettering

Hallo mooi handgeschreven teksten! 
In deze workshop gaan we aan de slag met het tekenen van letters. Je leest het goed: tekenen! Bij handlettering is het meer tekenen van letters dan schrijven van woorden. En ook wanneer je niet goed bent in tekenen of geen net handschrift hebt, kan je hele leuke handlettering teksten maken :) (echt waar).
Tijdens deze workshop maak je kennis met de basis van handlettering en leer ik je hoe je een tekst kan opzetten (en uit kan werken ;) )
Deze workshop duurt 3 uur. Ook een kennismakingsworkshop van 1 uur is mogelijk.

Je gaat naar huis met een flinke dosis inspiratie en een handlettering van eigen hand. Hoe leuk is dat!


Collage maken

Collage's maken, maar dan net wat anders. We gaan in deze workshop aan de slag met veel papier, schaar en lijm. Deze workshop is verdeelt over twee middagen, maar kan ook in 1 middag. Wanneer we twee middagen de tijd hebben, gaan we alle gekleurde papieren die we gaan gebruiken zelf maken. Wanneer de workshop in 1 dag is, zorg ik voor verschillende papieren. 
Deze workshop duurt 2x 3 uur, of 1x 3 uur. 

Je gaat naar huis met een eigen gemaakte illustratie om in te lijsten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten